Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Counter-Strike Проблеми / Сървърите в Ро-Ни - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
 

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Counter-Strike Поддръжка :: Counter-Strike Проблеми
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Сървърите в Ро-Ни
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
Psychosis
Mon Apr 07 2014, 22:43
Регистриран потребител #5579
Регистриран: Thu Oct 13 2011, 14:50
Град: Sofia
съобщения: 44
Хора.... Пълна анархия е в сървърите, в тях има плъгини, които си противоречат, които са ненужни и само причиняват лаг, краш и т.н. Какъв е проблема да разкарате няколко мода и да сложите нови по-хубави?

----------------------------------

Да се разчистят ненужните плъгини и да се сложат нови, които всъщност да помагат?

----------------------------------

Да се сложат няколко админа, които да гледат темите с играчи в нарушение, да са активни в сървърите?

----------------------------------

Защо ghost, surf, capture the flag, dm и snow не се махнат и не се сложат JB, Zombie, подобни.... Малко реклама за рони ще е добре.... трябва да предложим нещо, което другите не могат! А кво, всички се държим за гърлата и спорим за тривиални проблеми, няма и шепа хора, които да предлагат нови идеи, а пък като предложат другите само плюят върху тях.

----------------------------------

За всички сървъри /me /hp подобни да се махнат, при смърт на екрана да изпише, кой кого е стрелял. /server да се синхронизира с останалите сървъри, и да има опцията за връщане назад, а не да се спами /server като човек излязъл от психодиспансера.
Примерно д2/инферно да е само Dust2 Only.
Класиците да са си класици нищо да не се слага там, само 2-3 неща нищо повече!
Турнирите най-накрая да почнат, може и някоя награда да има за печелившите, какви не знам. Било то 5ци, или намерете, скрит предмет на мапа, бе нещо интересно!
Допълвайте каквото се сещате, което ще е от полза и другите биха искали да се сложи или махне.

----------------------------------

Разбирате ли, че е пълна бъркотия из веригата? Айде най-накрая се разберете, какво, що и да я стягаме.
Най-отгоре
4eburat0r
Mon Apr 07 2014, 23:26
Регистриран потребител #4639
Регистриран: Fri Feb 11 2011, 09:49
съобщения: 138
Проблемите обикновено идват от това, че няма кой да се занимава (време) или липса на доверие към други кадърни хора, които да помагат.
Но да наистина, какъв е проблема да се добави някой по-нов мод - преди време имаше 4-5 сървъра (мода) повече от сегашните, т.е. може би има аванс (хардуерен).
От тези които си споменал има някои много играни - като госта, флага е интерсен и много динамичен, но сноуа му мина сезона - може на негово място някой нов мод.
Апропо от както се махна BF2 съвсем не съм виждал хора в DM - по добре да се върне BF2 мода на мястот на чистия DM (мое мнение).
Dust 2/Inferno - ако се вкара още Italia/Dust и ще стане баш класик - което ме сеща - за какво са 2 класика, като няма хора и за един - и ако ще седи, по добре махнете Dust 2/Inferno, направете баш класик с 6-тя първични карти, а в Класик 2 сложете всякакви други карти, които не са класическите - така ще отпадне още един мод - място за друг по-нов.


Реклама някои играчи правят и сега - всъщност има известен прилив на играчи като цяло, и в топа дойдохме на първа страница отново.
Темата за турнирите е стара, болката най-често е в организацията и мотивацията на играчите.
За да има конкретни резултати трябва малко да се систематизират предложенията и въобще желанията - има много теми стрелящи на посоки (най-вече, субективни теми, кой какво не му харесва) - така трудно се работи според мен.
Логично е проблемите да се разделят и след точното им формулиране да се търсят решения, явно има организационни проблеми, технически, личностни, състав и прочие проблеми.
Дано има развитие, да не е поредната тема от този вид.

&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;p style="color:#ff0000; border-top: 1px solid #868686; display: inline;"&gt;Edited by 4eburat0r&lt;/p&gt;

[ Редактирано Mon Apr 07 2014, 23:31 ]
Най-отгоре
nLh#ExcisioN
Mon Apr 07 2014, 23:37
Регистриран потребител #7572
Регистриран: Fri Jun 28 2013, 19:22
Град: Бургас
съобщения: 123
За всичко което каза съм съгласен, с леки изключения..


-Да се сложат няколко админа, които да гледат темите с играчи в нарушение, да са активни в сървърите?
  • - В момента сме 3-ма админите, които редовна следим тази тема, така че нарушение ненаказано не стой повече от 2-часа ,а всички админи в момента са редовни.. Не е минал сигурно и ден без да се засечем в серверите

-Защо ghost, surf, capture the flag, dm,snow не се махнат
  • - Сърфа, ctf-то и snow-а наистина са за махане, но да махнеш Гоуст мода и ДМ-то???Също така в списъка трябва да добавим и Classic 2

-и не се сложат JB, Zombie, подобни....
  • - Все едно, това го казваме за първи път, имаше такива спорове какъв да бъде мода... Лично аз и Watch me и други колеги предложиха няколко мода, поразгледахме и до там... Не си първия който ги казва тези работи...И даже се намериха и други пак интересни модове,които си струва да се опитат..

-Примерно д2/инферно да е само Dust2 Only.
  • - Това е нещо което и аз казвам, наистина смяната на Д2/Инф. беше добър опит, но има хора, които се оплакват...Също така мисля, че определено пак повече хора си играят в Д2-то, а когато се смени мапа, някой от тях излзиат..

-Турнирите най-накрая да почнат, може и някоя награда да има за печелившите, какви не знам. Било то 5ци, или намерете, скрит предмет на мапа, бе нещо интересно!
  • -Това пак не е казвано за първи път,имаше спорове какъв да бъде турнира, каква да бъде наградата и така нататак, доколкото знам Joda имаше идея и мисля , че това е в процес на обработване...


Трябва да се направи нещо и не си мисли, че ти си първия, който го вижда и казва..Обаче се иска и организация, не може всички просто да напишем по куп предложения и да чакаме някой да ги изпълни...Видяхте как Фастърчо направи тема, с помощта на мене и Watch me и събрахме доста големичък списък с карти за ГГ-то...В момента Аз и други бивши админи от ПБ-то преглеждаме карти и ние правим списък.. Има играчи от Гоуст мода, които само да им се каже какво да правят,веднага ще го изпълнят да си напълнят пак любимия сервер..
Според мен има доста хора, които биха помогнали, само трябва да им се даде задача.. И трябва да има командващ, който да разпредели нещата...Всички знаем, че всеки тука може да си чеши пръстите, ама трябва да се стегнем и да стегнем веригата, не да чакаме само Главните...Трябва да си съберем състав, да направим списък с проблемите и да търсим решения над тях..



-&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;p style="color:#ff0000; border-top: 1px solid #868686; display: inline;"&gt;Edited by nLh#ExcisioN&lt;/p&gt;

[ Редактирано Mon Apr 07 2014, 23:40 ]
Най-отгоре
Watch me!
Tue Apr 08 2014, 13:17
Регистриран потребител #6349
Регистриран: Sat Mar 31 2012, 19:19
Град: Бургас
съобщения: 429
Просто главните нямат достатъчно време, и ние не можем да ги виним за това, защтото все пак и те си имат личен живот, работа и проблеми.
Просто малко повече внимание трябва да се отделя не са 1-2 главни 1 като не може друг да се заеме с задачата и така да се препокриват работите.
Най-отгоре
Psychosis
Tue Apr 08 2014, 17:35
Регистриран потребител #5579
Регистриран: Thu Oct 13 2011, 14:50
Град: Sofia
съобщения: 44
Колегата пак всичко точно си каза, както трябва!

Watch, все може да намерят 2 часа да отделят за рони, а в момента предполагам единственият с достатъчно права да направи тези промени и време е батъл. соак до колкото си спомням се отказа, митев влиза чат пат, колкото да си пусне неговото си, и да изчезне отново. йода пък ако излезе от спектаторите, "евала" ще кажа..... Никаква комуникация няма между тях за веригата като почнат да променят и за това са тези проблеми! Поне ей тия мъничките гличове, да се махнат и никой повече да не ги пипа.

Excision, повярвай ми, че въобще не си мисля, че съм първия, който повдига тази тема. Това, че сте се събрали шепа хора да гледате за карти не означава, че всичко е решено. Браво, че правите нещо ама не го приемай, че е нещо супер грамадно, защото повече от 12 карти за Gungame, Paintball и Ghost, не са нужни. То и аз на времето събирах със Spawn, карти, и идеи за сърфа ама кел файда, беше това. Само като видях, че са сложени нови карти, които не струват и че има парашут направо си дадох quit, и повече не влязох. А колкото да събиране на състав, кажи ми като го събереш после какво ще направиш? Едно нищо, защото тези с правата могат да променят нещо, ама не си сядат на четирибуквието да помръднат прашасалата мишка и да махнат/сложат няколко неща. Погледни тая простотия от колко време дразни форума -<br/><br/><p style="color:#ff0000; border-top: 1px solid #868686; display: inline;">Edited by nLh#ExcisioN</p>-<br/><br/><p style="color:#ff0000; border-top: 1px solid #868686; display: inline;">Edited by nLh#ExcisioN</p>-<br/><br/><p style="color:#ff0000; border-top: 1px solid #868686; display: inline;">Edited by nLh#ExcisioN</p>-<br/><br/><p style="color:#ff0000; border-top: 1px solid #868686; display: inline;">Edited by nLh#ExcisioN</p>-<br/><br/><p style="color:#ff0000; border-top: 1px solid #868686; display: inline;">Edited by nLh#ExcisioN</p>-<br/><br/><p style="color:#ff0000; border-top: 1px solid #868686; display: inline;">Edited by nLh#ExcisioN</p>-<br/><br/><p style="color:#ff0000; border-top: 1px solid #868686; display: inline;">Edited by nLh#ExcisioN</p>-<br/><br/><p style="color:#ff0000; border-top: 1px solid #868686; display: inline;">Edited by nLh#ExcisioN</p>-<br/><br/><p style="color:#ff0000; border-top: 1px solid #868686; display: inline;">Edited by nLh#ExcisioN</p>-<br/><br/><p style="color:#ff0000; border-top: 1px solid #868686; display: inline;">Edited by nLh#ExcisioN</p>
Най-отгоре
sAks
Tue Apr 08 2014, 18:14

Регистриран потребител #428
Регистриран: Wed Mar 05 2008, 23:01
съобщения: 417
Да имало е много теми преди, да много може да се философства в тва къде са проблемите. НО фактите са: За 3 дни в war3 съм дигнал 4 левел хуман, дъст2 много слабо присъствие (денем хич), единствено в айм-а мога да се пострелям с някой!
Сума ти теми за админи, сума ти админи.... всеки жаден за власт, а реално никой от тях не кисне в сървърите, за да привлича хора. Йода като е тука поне кисне и хората се прикачат.
Едно време като се пълниха сървърите не се ли правеше така?
Нз дали останах разбран, щот не съм много по изказванията. Просто исках да кажа - главни, млавни, админи и играчи, трябва да се влиза!
Мое мнение...
Най-отгоре
4eburat0r
Wed Apr 09 2014, 12:41
Регистриран потребител #4639
Регистриран: Fri Feb 11 2011, 09:49
съобщения: 138
Понеже ме мързи да пиша отново същите неща, ще дам линкове от стари мои постове.

Преди време имаше една добра тема от рода на „Какво стана със сървърите/Ро-Ни”, там имаше интересни предложения – темата имаше сериозен интерес, но някой все пак "случайно" я е изтрил . Аз си запазих поста понеже предполагах, че ще я изтрият. Поста е от лятото на 2011 г. но явно проблемите засегнати в нея са все още актуални:
(link)

По подобна тема:
(link)

Поредната тема и малко за БФ2:
(link)

Размисли и страсти по темата, с празните сървъри:
(link)
(link)



Извън старите теми - хубаво е, че много от вас се познават и често се виждат на живо (също с някой от главните), но не при всички е така.
Тук комуникацията е като при някое езическо божество – играчите се молят за нещо, палят огън, извършват жертвоприношение, а дали ще стане или не никой нищо не казва – чака се провидение.

Извън шегата – липсва комуникация с главните, направете една тема за обсъждане на важни неща по сървърите (дреболиите ще си ги триете, като бъгове в карти или нови карти – това може да го има отделно в други теми и други да отговарят за тях).

Един обоснован отговор на предложение от потребител няма да отнеме повече от 5 мин, дори самата тема може да започне с нещо от рода на:
"Не се предвиждат добавяне на нови модове поради следните причини:
Липса на хардуер;
Липса на хостинг;
Липса на време;
Други ...
Моля не ни задавайте подобни въпроси за в бъдеще, благодарим за разбирането, екипа на Ро-Ни."


Относно картите - които са едно от най-честите неща с които занимават главните - активирайте FTP достъп до сървърите с права само за папка "/maps" и дайте права на някой от модераторите - само в тези папки, така няма да има страх за останалите неща на дадения сървър - ако ви е страх от саботаж, направете си един backup на папката 1 или 2 пъти дневно и така няма да има проблеми.

По темата с липсата на време - от няколко месеца насам Батъл-а е много активен (беше се загубил за около година - предполагам висше), но сега е активен почти като едно време - не може ли той да слага/маха модове в сървърите (въпроса е и към него)?
Кои модове трябва да има/няма според мен би трябвало да е решение на играчите, понеже те са тези, които ги ползват. Нови модове нови/повече играчи.

Турнири - направете локални такива, само за да поддържате интереса вътре във веригата - дори и без награди, достатъчно е да натриеш на някого носа.
Както съм писал в "изтритата" тема: 5x5, но от различни модове - примерно 5-ма гостъри срещу 5 GG-та в GG мода (спечелилия играч печели играта на отбора в който е), после в госта и накрая реванш да речем в класика (вариациите са много). Или админи срещу играчи, или главни срещу модератори - много са вариантите .
Трябва някак да се поддържа интереса - с монотонното игране се губи интерес.


Накрая в защита на главните - за без пари толкоз .
Най-отгоре
JLyDo_KoPeJLe
Wed May 28 2014, 11:26
THE BIG BOSS
Регистриран потребител #8203
Регистриран: Sun Mar 09 2014, 21:18
Град: Shumen
съобщения: 13
Просто,има една седмица работа ако някой седне и се заеме сериозно с ро-ни ако трябва ще рекламираме на всякъде как може до преди 1,2 години да чакам в класика 1 час докато се освободи място а сега си кривя бастуна вътре.ГЛАВНИТЕ трябва да си седнат на **** и да оправят ро-ни (нищо лично)
Най-отгоре
 

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System